Startsida
Om Börshult Gård
Kontakta oss
Hitta hit
Konferens
Hotell
Hotell
Bokning och priser
Restaurang
Fest
Paketerbjudanden
Börshult Gård - Konferens och gårdshotell i Borås
033 - 24 01 43
wahlberg@borshultgard.se

Besök gärna

Vår Facebook-sida
Destination Viskan

Börshult Gård

Unikt gårds-hotell i Borås


Google Translate

Bo på gårdshotell

Familjen Wahlberg hälsar er välkomna att bo på vårt gårdshotell och att besöka vår restaurang. Hos oss bor ni naturskönt, men har ändå nära till stan. Som våra gäster har ni möjlighet till både avkoppling och spännande aktiviteter.

Boende att minnas

Att bo på Börshult Gårdshotell är en upplevelse i sig. Våra rum är omsorgsfullt inredda för att ge en avslappnad och mysig atmosfär.

Koppla gärna av framför braskaminen efter en härlig dag. Kryp sedan ner i en skön säng och sov riktigt gott. Vakna upp och börja dagen med frukost på altanen ackompanjerad av fåglarnas kvitter.

Gårdshotellet går i sekelskiftesstil med unikt inredda rum i ekologiska material. Hotellets rum har toalett och dusch. Våra gäster har även tillgång till kök och ett sällskapsrum.

Upplev landet och staden

Börshult Gård omgärdas av vacker natur. Här kan du vandra, fiska, bada, basta och grilla. För den golfintresserade erbjuder vi prisvärda golfpaket hos hela fyra golfklubbar.

Med endast 10 minuter till Borås och 45 minuter till Göteborg har du nära till shopping, utflyktsmål och aktiviteter. Vi tipsar gärna om saker att hitta på under din vistelse.

Pausa
Gårdshotellet på våren

Paketerbjudanden

...fler paketerbjudanden

Senaste nytt från Facebook